Nemzetközi elismerésben részesült a Budaörsi Horizont LC


A Budaörsi Horizont LIONS Club „KLUB EXELENCE” elismerést kapott. A LIONS International közel 47 000 klubja közül ezt azok kapják, akik az adott évben a legtöbbet tettek a jótékonysági-jószolgálati munkájuk során. December 13-án a budaörsi Punto étteremben megtartott vidám családi elő karácsonyon a budaörsi tagság meglepetésére megjelent Hégely Péter, a LIONS Clubok Magyarországi Szövetségének kormányzója és Koncsik István a szervezet előző évi kormányzója is, akik a klub tevékenységét méltatva adták át a nemzetközi elismerést a budaörsi klubelnöknek Kutsch Zoltánnak.


A rendezvényen a tagok által felajánlott tárgyakból házi árverést is tartottak, amin közel 100 ezer Ft gyűlt össze, amit karácsonyi jótékonyságra fordítanak majd. December 15-én a Horizont LC  tagjai  Budaörsön, 18-án pedig Törökbálinton adtak át ajándékokat a gyermekotthonok ifjú lakóinak.

December 15-én pénteken a Horizont LIONS Club karácsonyi akciói részeként ismét segített. Most a Pro Filii Alapítványtól nyert támogatás részeként 17 pár új cipő és 14 pár szép papucs jutott a budaörsi gyermekotthon kis lakóinak. Az eseményen részt vett Hunyadi János, a LIONS Clubok Magyarországi Szövetségének I. alkormányzója, aki a klub felkérésére  egyenként adta át az érintetteknek a személyre szólóan, együttesen mintegy 240 000 Ft-ért vásárolt karácsonyi ajándékokat.

A Buda Környéki Televízió összefoglalója az alábbiakban látható:

Forrás: https://budaorsinaplo.hu/nemzetkozi-elismeres-a-budaorsi-lions-klubnak


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba