Láncátadó ünnepséget rendezett a Horizont Lions Club

2022. június 26-án, vasárnap egy jó hangulatú, családias ünnepség keretein belül rendezte meg láncátadó ünnepségét Törökbálinton a Horizont Lions Club, melyen jelen volt Koncsik István megválasztott kormányzó és Bartha Kata, az I. zóna elnöke is.

Dr. Medgyessy Ildikó leköszönő klubelnök részletesen bemutatta a klub 2021/2022-es lions évre vonatkozó aktivitását, melyek közül kiemelte az ukrán menekültek részére nyújtott támogatásukat. A láncátadó ünnepség keretein belül Dr. Medgyessy Ildikó Ratkay Zsuzsannának, a klub új elnökének adta át a stafétabotot.

A délutánból nem maradhatott ki a gasztronómiai élmény sem: dr. Kutsch Zoltán készített finom paprikás krumplit a vendégeknek és a klub tagjainak. Igazán jó hangulató, kellemes program volt mindenki számára!


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba