Klubközgyűlés kormányzói látogatással

A Budaörs Horizont LC éves programját jóváhagyó klubközgyűlésén részt vett Hégely Péter, a LIONS Clubok Magyarországi Szövetségének kormányzója is: az eseményen kormányzói oklevelek átadására is sor került.

Hégely Péter a LIONS mozgalom támogatásáért, a június 16-i nemzetközi elnöki látogatás budaörsi programjának bemutatásáért, mintegy 45 Buda-környéki város és más településen a LIONS népszerűsítéséért Kakuk Kornéliának a Buda-környéki Televízió főszerkesztőjének elismerésként kormányzói oklevelet adott át.

A június 16-i nemzetközi elnöki látogatás budaörsi programjának előkészítéséért, az Illyés gimnázium LEO klubjának támogatásáért ugyanezt az elismerést kapta Meizinger Szilvia, a budaörsi Illyés Gimnázium igazgatóhelyettese is.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba