Együttműködési megállapodást kötött a Horizont LIONS Klub

A budaörsi Horizont LIONS Klub tagjai minden hónap 3. szerdáján este találkoznak Budaörsön, a PostArt kulturális közösségi térben, kávézóban. Közgyűlésükön, október 18-án Horváth Miklóst, a LIONS International volt nemzetközi igazgatóját fogadták, aki érdekes előadást tartott a világ legnagyobb, civil jószolgálati szervezetének tevékenységéről a világban.

A 210 országban, jóval több, mint 1,4 millió taggal működő, több, mint 46 000 klub mindegyike nagyon sokat tesz környezetében a közösségéért, a rászoruló emberekért. Így tevékenykednek a budaörsi lionok is. Az este folyamán együttműködési megállapodást kötött a Horizont LIONS Klub és a Buda-környéki Látássérültek Közhasznú Egyesülete, a BULÁKE.

 

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Budaörs Horizont Lions Club

Adószámunk:
19063926113-
Számlaszám:
OTP 11742173-26043731

cím: 2040 Budaörs,
Fodros u. 15/B.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba